Sänk värmekostnaden utan FTX

Det är ofta dyrt och krångligt att installera FTX och värmepumpar. Skaffa smart styrning av befintligt system istället. Du som fastighetsförvaltare kan spara stora pengar.

21,6°

En smart balansakt

En typisk fastighetsförvaltare har utmaningen att balansera komfort och kostnad, dvs att se till att det är lagom varmt och att luften är behaglig, utan att det kostar för mycket.

Det åstadkommer man genom att värma lagom och värma smart och att göra detta i samverkan med ventilationen, så att inte värme ventileras bort i onödan. Då minskar man förbrukningen och undviker effekttoppar och straffavgifter och minskar samtidigt miljöpåverkan.

Förr fick man nöja sig med att ställa in ventilationssystemet på en statisk nivå som ofta är en dålig kompromiss. Men det behöver man inte nu längre.

Dunderon är en molnbaserad tjänst som behovsstyr, reglerar och övervakar ert befintliga värme och ventilationssystem. Behöver något optimeras så görs det, skulle något behöva åtgärdas så får ni reda på det direkt. Det är enkelt att komma igång och kräver normalt inga investeringar.

Läs mer under lösningar eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

När du har Dunderon

  • Peace of mind - vi ser till att det funkar!
  • Nöjda boende och medarbetare
  • Fullständig koll på status, kostnader och förbrukning
  • Lägre värmekostnad och mindre klimatavtryck