Vägen till det perfekta inomhusklimatet

21,6°

Om oss

Dunderon erbjuder fastighetsförvaltare en digital prenumerationstjänst som ger samlad överblick över och effektivt styr hela fastighetsbeståndets värme, varmvatten, ventilation och energi-förbrukning. Därmed kan man enkelt och utan investeringar ta klivet rakt över till en digitaliserad fastighetsvärld med bättre ekonomi och proaktivt förvaltningsarbete.

Företaget grundades 2014 och har ingen legacy att dras med, all teknik har kunnat byggas från grunden utifrån de bästa förutsättningarna som råder idag. Men det vilar samtidigt på årtionden av erfarenhet av affärskritiska multi-tenant system, industriautomation och energisystem, och första fröerna till den bärande idén för Dunderons unika reglerteknik såddes på KTH för tusentals utvecklingstimmar sedan. På den grunden har vi byggt en tjänst som inte bara låter bra i teorin utan som levererar i praktiken.

Dunderon har i dagsläget mer än 150 fastigheter och 5000 lägenheter anslutna och beståndet växer fort.

Det här gör vi

  • Jobbar med lokal ”on-premises” styrning enligt gällande industristandard för maximal stabilitet och säkerhet samtidigt som applikationerna är Cloud Native och körs i Amazon Web Services (möjliggör bl a continuous improvements & integration samt access varifrån som helst)
  • Gör det vi är bäst på själva, dvs utveckling, marknadsföring och support av vår egen tjänst. Allt annat outsourcar vi. Så håller vi oss små och snabba och kan fokusera på det som gör nytta för kunderna.
  • Vi använder högkvalitativa standardkomponenter.
  • Vi arbetar med välrenommerade lokala installationspartners.