Förbättra ventilationen utan FTX

Det är ofta dyrt och krångligt att installera FTX. Skaffa smart styrning av befintligt system istället. Du som BRF kan spara stora pengar.

21,6°

En smart balansakt

En typisk bostadsrättsförening har utmaningen att balansera komfort och kostnad, dvs att se till att det är lagom varmt och att luften är behaglig, utan att det kostar för mycket.

Det åstadkommer man genom att värma lagom och värma smart och att göra detta i samverkan med ventilationen, så att inte värme ventileras bort i onödan. Då minskar man förbrukningen och undviker effekttoppar och straffavgifter och minskar samtidigt miljöpåverkan.

Förr var det svårt och dyrt att åstadkomma detta och det krävdes nästan att det fanns en kunnig eldsjäl i föreningens styrelse. Men inte nu längre.

Dunderon är en molnbaserad tjänst som styr, reglerar och övervakar ert befintliga värme och ventilationssystem. Behöver något optimeras så görs det, skulle något behöva åtgärdas så får ni reda på det direkt. Det är enkelt att komma igång och kräver normalt inga investeringar.

Läs mer under lösningar eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

När du har Dunderon

  • Peace of mind - vi ser till att det funkar!
  • Nöjda föreningsmedlemmar
  • Fullständig koll på kostnader och förbrukning
  • Lägre värmekostnad och mindre klimatavtryck